Competitive english grammar (Only with english guru)

Hello students. 
Welcome to English guru with explanation in which is important for IBPS PO/CLERK/LIC AAO/RRB & SSC CGL EXAM and other competitive exams.
    1. Choose the correct spelling of the word
A) eazily
B) easily
C) esily
D) easilly
Ans.  B
2. Choose the correct spelling of the word.
A) families
B) famlies
C) famillies
D) famalies
Ans. A
3. Choose the correct spelling of the word.
A) worrieed
B) worried
C) woried
D) worrid
Ans. B
4. Choose the correct spelling of the word.
A) ugliiest
B) ugliest
C) uggliest
D) ugleest
Ans. B
5. Choose the correct spelling of the word.
A) funier
B) funnier
C) funnieer
D) funner
Ans. B
6. Choose the correct spelling of the word.
A) happily
B) hapily
C) happilly
D) hapilly
Ans. A
7. Choose the correct spelling of the word.
A) heavyer
B) heaver
C) heavierr
D) heavier
Ans. D
8. Choose the correct spelling of the word.
A) earllier
B) earlier
C) earlyer
D) earlear
Ans. B

9. Choose the correct spelling of the word.
A) tinyest
B) tinniest
C) tiniest
D) tiniiest
Ans. C
10. Choose the correct spelling of the word.
A) supplyied
B) supplyed
C) suppllied
D) supplied
Ans.  D
11. Choose the correct spelling of the word.
A) luckaly
B) luckyly
C) luckly
D) luckily
Ans. D
12. Choose the correct spelling of the word.
A) relied
B) rellyed
C) rellied
D) relyed
Ans. A
13. Choose the correct spelling of the word.
A) activitees
B) activities
C) activitys
D) activtyies
Ans. B
14. Choose the correct spelling of the word.
A) countryies
B) countrees
C) countrys
D) countries
Ans. D
15. Choose the correct spelling of the word.
A) enemies
B) enemyies
C) enimies
D) enamies
Ans.  A
16. Choose the correct spelling of the word.
A) scurryd
B) scuried
C) scurried
D) scurryied
Ans. C
17. Choose the correct spelling of the word.
A) libraries
B) libraryies
C) librarees
D) librarys
Ans. A
18. Choose the correct spelling of the word.
A) pretier
B) prettier
C) pretyier
D) prettyer
Ans. B
19. Choose the correct spelling of the word.
A) readyly
B) readly
C) readily
D) redily
Ans. C
20. Choose the correct spelling of the word.
A) carried
B) carryied
C) caried
D) carryd
Ans. Carried 



Next  .....uses of "Helping verb "for General  English 

Popular posts from this blog

Competitive english grammar (Only with English guru)

Competitive english grammar (Only with English Guru)